El canvi d'imatge de santa Quitèria ha generat polèmica a Almassora

La patrona ha aparegut l'últim dia de les festes amb la cabellera llisa quan sempre l'ha duta arrissada

Santa Quiteria

A Almassora (Plana Alta), sorpresa l'últim dia de les festes de Santa Quitèria. Molts fidels van quedar desconcertats pel canvi d'imatge de la patrona que lluïa una cabellera pràcticament llisa quan la seua tradicional imatge és amb els cabells arrissats. Les xarxes socials s'han convertit en l'escenari de la polèmica, alguns es van assabentar per Facebook i altres van trobar en Twitter mems i comentaris. Últim dia de festes a Almassora i la cosa va acabar amb polèmica i molt fidels demanen explicacions.

La Junta de Santa Quitèria no ha volgut fer declaracions, però assenyalen que han seguit el mateix protocol de sempre. I encara que regne la curiositat per a trobar una explicació, alguna veïna ha acusat les pluges de l’any passat del canvi d'imatge de la imatge, però també són molts els qui lleven ferro a l'assumpte “La mateixa devoció li has de tindre amb el pèl acaragolat, llis o com si li hagueren fet un monyo”, declara una veïna.

Per a donar tota la importància a la festa. La protagonista, santa Quitèria, de moment espera aliena a la polèmica ací al seu ermitori, fins que torne a eixir l'any que ve.

També et pot interessar

stats