Canvi climàtic, però no d’armari: aquest són els consells d’una organitzadora professional

Lucía Terol remarca que “necessitarem un armari molt més versàtil”, no només d’estiu o d’hivern

El recomanable és tindre un armari organitzat per característiques, on hi haja lloc per a peces de diferent grau d'abric / À Punt NTC

Aquesta tardor especialment càlida ens fa replantejar-nos hàbits com el del canvi d’armari. Amb molts dies de calor i pocs de fred, les estacions de l’any comencen a esvair-se.

Lucía Terol, organitzadora professional, recomana “canviar el xip” i prendre consciència que no valdrà fer dos canvis d’armari. En aquest nou context, “necessitarem un armari molt més versàtil, que no siga només d’hivern i només d’estiu”. 

Aquesta experta considera que s’hauria de tindre un armari organitzat per característiques, on hi haja lloc per a peces de diferent grau d'abric. És important també poder tindre-ho tot a la vista per a poder triar i que els teixits siguen naturals i permeten la transpiració. 

Altres professionals de l’organització recomanen que el nostre armari s'adapte a la nova realitat climàtica i que a l'hora de fer compres siguem conscients del clima que tenim al lloc on residim. 

També et pot interessar

stats