Dos candidats concorren a les eleccions a rector de la UMH

La universitat il·licitana ha fet oificial les candidatures dels catedràtics Juan José Ruiz Martínez i Carlos Pastor Antón.

Instal·lacions de la Universitat Miguel Hernández, en una imatge d'arxiu
Instal·lacions de la Universitat Miguel Hernández, en una imatge d'arxiu / UMH

La junta electoral de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha fet oficial les dos candidatures definitives a les eleccions a rector del pròxim 3 d'abril, que estaran liderades pels catedràtics Juan José Ruiz Martínez i Carlos Pastor Antón.

El catedràtic de Genètica del Departament de Biologia Aplicada de la UMH, Juan José Ruiz Martínez, va ser el primer a presentar la seua candidatura l'11 de febrer. Ha sigut director de l'Escola Politècnica Superior d'Oriola des de 2004 fins a 2015 i, des d'aleshores, ha exercit el càrrec de vicerector d'Infraestructures de la UMH.

D'altra banda, Carlos Pastor Antón, catedràtic de Física Aplicada de la UMH, concorrerà per tercera vegada a aquestes eleccions. El període de campanya electoral és del 25 al 29 de març. En cas que fóra necessari celebrar una segona volta, els comicis tindrien lloc el 15 de maig. D'aquesta forma es triarà al substitut de Jesús Pastor, que ha esgotat l'últim dels seus dos mandats, després que va accedir al càrrec el 2011.

També et pot interessar

stats