Cancel·len els vols a Viena, Katowice i Budapest des de l'aeroport de Castelló per l'escassa demanda

Aerocas assegura que la companyia Wizz Air reprendrà les rutes a l'estiu de l'any que ve i s'allargaran fins 2023.

Aeroport de Castelló | Europa Press
Aeroport de Castelló | Europa Press

La caiguda de la demanda del sector aeri i turístic per la crisi sanitària ha obligat a la companyia Wizz Air a interropre en els pròxims dies els vols que havien començat a operar-se aquest mateix mes de juliol a Katowice (Polònia), Viena (Àustria) i Budapest (Hongria) des de l'aeroport de Castelló. Ho justifiquen per la baixa ocupació que estan tenint les rutes.

No obstant això, fonts d'Aerocas apunten que la companyia aèria reprendrà aquests vols des de l'aeroport de Castelló durant la temporada d'estiu de l'any que ve i, com que el contracte establia un període de tres anys –2020, 2021 i 2022– aquest s'allargarà fins a 2023 en haver-se interromput aquest estiu els vols.

La crisi del coronavirus ha provocat una caiguda important en la demanda d'aquestes tres rutes, la mitjana d'ocupació de les quals se situa per davall del 20%, xifra que no es considera sostenible per a mantindre els vols aquest estiu.

L'aeroport de Castelló manté les rutes de Londres-Luton i Bucarest, operades per Wizz Air, així com Londres-Stansted (Ryanair) i Bilbao (Volotea).

També et pot interessar