Cancel·lat el festival Marenostrum

L'organització no tenia autorització i la policia autonòmica ha precintat el recinte on estava previst que hi assistiren 6.000 persones.

VÍDEO | Cancel·lat el festival Marenostrum

L'organització del Marenostrum ha anunciat que finalment cancel·la el festival, on estava prevista l'assistència de 6.000 persones.  

Les forces i cossos de seguretat han precintat les instal·lacions aquest divendres al matí i al llarg de la vesprada han instat els joves que acudien a la zona a marxar perquè el festival no l'anaven a fer per no haver aconseguit el permís de la Generalitat.

L'organització del Marenostrum havia apuntat la possibilitat de traslladar l'acte a l'interior de la Sala Canal, però finalment han decidit suspendre’l.

L’EspaiEvents Canal Pinedo ha rescindit el contracte que tenia amb l'empresa organitzadora per al lloguer de l’aparcament perquè aquesta empresa no ha obtingut els permisos pertinents per al festival musical.

Indignació entre els assistents

Diversos afectats per la cancel·lació s'han mostrat indignats i asseguren que denunciaran la promotora, de la qual no han rebut explicació. Fins i tot, han afirmat que és la segona vegada que es queden a les portes d'aquest festival, que ja va quedar suspés en 2016, en aquell moment al terme municipal d'Alboraia.

També et pot interessar