El Campus Experiencial al Marroc, una iniciativa per impulsar l'esperit emprenedor de l’alumnat

És una experiència innovadora a Espanya en la qual cinc empresaris d'èxit conviuen amb quinze alumnes durant una setmana

El Campus Experiencial al Marroc, una iniciativa per impulsar l'esperit emprenedor de l’alumnat / À Punt NTC

La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València ha organitzat el primer Campus Experiencial al Marroc. És una experiència innovadora a Espanya en què cinc empresaris d'èxit conviuen amb quinze alumnes durant una setmana amb l’objectiu d’impulsar l'esperit emprenedor de l’estudiantat i connectar-lo amb el món real de l'empresa. 

La CEO de Health in Code, Ángela Pérez, ha assegurat que no s'hauria imaginat mai, després d’una xarrada, cent preguntes més. “Estem convivint, i la convivència genera unes relacions i un intercanvi d’informació brutal”, diu el CEO de Consultia Travel, Juan Manuel Baixauli. 

Enmig del desert, amb temperatures de rècord i sense telèfons. D’aquesta manera l'alumnat pot aprofitar al màxim aquesta oportunitat única amb lliçons empresarials i de vida 24 hores al dia. 

Aquest campus ha connectat per a sempre aquests empresaris i l’alumnat per tal de facilitar la seua l'aventura emprenedora i el seu futur empresarial. 

També et pot interessar

stats