El Campello torna a tindre aigua després de reparar una canonada trencada

Es van veure afectades 1.260 vivendes, la planta de residus i tres complexos turístics; el subministrament s'ha restablit de matinada

Operaris treballant de matinada en la canonada afectada
Operaris treballant de matinada en la canonada afectada / Europa Press

Els operaris d'Aigües Municipalitzades d'Alacant (Amaem), l'empresa concessionària del servei d'aigua potable al Campello, han restablit el servei a la zona nord del municipi després de set hores de treball per a reparar una canonada trencada.

El subministrament s'ha restablit a la 1:00 d'este dijous, després d'interrompre's dimecres de vesprada perquè la maquinària pesant que executa les obres de canalització trencara una gran canonada, de 300 mil·límetres de diàmetre, segons ha indicat l'ajuntament en un comunicat.

Després de conéixer-se l'incident, es van desplaçar al lloc els operaris d'Amaem i van constatar que el trencament era "de consideració", per la qual cosa es va anunciar que el subministrament quedaria interromput fins a ser reparada.

El tall ha afectat 1.260 vivendes, la planta de residus i tres complexos turístics, situats entre el barranc d'Aigües i el límit nord del terme municipal. L'ajuntament ha demanat disculpes al veïnat per les molèsties que haja pogut causar l'incident i ha felicitat els operaris d'Amaem per la "diligència en el treball".

També et pot interessar

stats