El Campello suspén els actes nadalencs a l’aire lliure per l’escalada de contagis

Amb una incidència de 689,95 per cada 100.000 habitants, l'Ajuntament cancel·la les activitats programades a partir de dilluns "per la dificultat per a complir les normes sanitàries"

Recepció del pare Noel en la Coveta Fumà del Campello
Recepció del Pare Noel a la Coveta Fumà del Campello / Ajuntament del Campello

L'Ajuntament del Campello (Alacantí) ha acordat suspendre, des d'aquest dilluns, els actes nadalencs a l'aire lliure "per la dificultat que comporta complir les normes sanitàries contra el coronavirus". Amb l'objectiu d'evitar riscos, sobretot entre la població infantil, davant del creixement exponencial dels contagis al municipi, es cancel·len les activitats a l'aire lliure que es preveien multitudinàries.

No se celebraran ni la festa infantil de Cap d'Any ni els tallers de música, així com tampoc s'escenificarà la visita del carter reial. Respecte a la tradicional Cavalcada de Reis, la Regidoria de Festes i Tradicions ha decidit substituir-la per un "campament reial", que s'instal·larà durant tota la jornada del dia 5 de gener al parc municipal, on els xiquets i xiquetes podran allargar-se de manera escalonada per a contactar amb Ses Majestats.

La suspensió també s'aplicarà als actes esportius massius, com el Mundialet de futbol programat per al dia 29 de desembre, la VII Carrera de Sant Silvestre del dia 31 i la IX Carrera de Reis, prevista per al 9 de gener.

La cancel·lació d'actes no afecta els espectacles programats en espais interiors on, segons explica l'Ajuntament, es controlen l'aforament i la distància de seguretat, i és obligatori usar la mascareta.

Segons l'última actualització de dades de la Conselleria de Sanitat Pública i Salut Universal, el Campello, amb una població de 28.349 persones, registra una incidència acumulada de 689,95 per cada 100.000 habitants i una mitjana de 197 casos diaris els últims 14 dies.

La Nit de Nadal, la incidència acumulada a la Comunitat Valenciana era de 814 casos per cada 100.000 habitants.

També et pot interessar

stats