El Campello intentarà batre el rècord de persones que boten les ones en la Nit de Sant Joan

La previsió és que milers de persones formen una filera de vora sis quilòmetres de llarg per a botar a l’uníson les ones

Veïnat del Campello que bota les ones a l'uníson durant la Nit de Sant Joan / Ajuntament d'El Campello

El Campello intentarà batre el rècord Guinness del nombre més gran de persones que boten al mateix temps les tradicionals set ones de la Nit de Sant Joan l’any que ve. Així ho ha comunicat l’Ajuntament del municipi, que assenyala que "ha escoltat la demanda popular" que aquest divendres li ha traslladat el veïnat.

El fet és que aquest dijous a la nit mentre se celebrava la Nit de Sant Joan, els veïns i veïnes del Campello decidiren, de manera espontània, fer una filera davant de la mar a la platja del Carrer de la Mar per a botar les ones a l’uníson i cobriren 1.800 metres.

La iniciativa els ha agradat tant que, aquest divendres, han proposat al consistori fer-ho de nou l’any vinent, però aquesta vegada amb la intenció de batre un rècord Guinness. La proposta ha estat ben rebuda per l’Ajuntament, que s’ha compromés a organitzar-ho per a la Nit de Sant Joan de 2023. Intentaran cobrir un espai més extens.

La previsió és aconseguir una filera de vora sis quilòmetres que cobrisca les platges del Carrer de la Mar, la desembocadura del riu i Mutxavista per a botar les ones alhora, tal com han detallat fonts municipals a À Punt NTC.

També et pot interessar

stats