La campanya de rebaixes generarà 16.300 contractes a la Comunitat Valenciana

Les grans superfícies esperen que l'afluència de compradors i la facturació s'incremente un 4,5%.

La campanya de rebaixes generarà 16.300 contractes a la Comunitat Valenciana

Aquest dilluns comença el període tradicional de rebaixes, tot i que molts comerços s'han avançat i ja fa dies que ofereixen descomptes i promocions. Les previsions de les grans superfícies són molt positives, ja que esperen que l'afluència de compradors i que la facturació s'incremente un 4,5%. 

La campanya de rebaixes d'hivern generarà enguany 16.300 contractes a la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposa un 1% més que l'any anterior. Aquestes xifres la situen com la tercera autonomia que més ocupació generarà en aquest període, segons les previsions del grup de recursos humans Adecco.

València serà la que més contractes generarà, 14.110, la qual cosa la converteix en la quarta generadora d'ocupació d'àmbit nacional. A Alacant se signaran 1.340 contractes, mentre que a Castelló en seran 830.

A nivell nacional, la campanya de rebaixes, que s'allargarà fins al 28 de febrer, generarà 122.900 contractes, la qual cosa suposa un 4,1% més que l'any anterior.

Com és habitual, els sectors que més llocs de treball crearan en el període de rebaixes seran els vinculats al gran consum, com l’alta perfumeria, cosmètica, electrònica, joguets, alimentació, distribució, venda al detall, imatge, so, logística, transport, hoteleria i restauració.

També et pot interessar