La campanya "A menjar sa" porta el producte valencià i de proximitat a 135.000 escolars

El projecte, impulsat per la Unió de Llauradors, conscienciarà els xiquets i les xiquetes sobre l'alimentació sana i responsable.

El projecte, impulsat per la Unió de Llauradors, conscienciarà els xiquets i les xiquetes sobre l'alimentació sana i responsable
El projecte, impulsat per la Unió de Llauradors, conscienciarà els xiquets i les xiquetes sobre l'alimentació sana i responsable / Unió

La Unió de Llauradors ha presentat a València la campanya "A menjar sa", que vol fomentar el consum de fruita, hortalisses, llet i productes lactis entre l'alumnat d'educació infantil i primària. Tot són productes de proximitat, valencians i d'alta qualitat.

El programa d'activitats es du a terme en 614 centres escolars i arribarà a 135.000 alumnes. La campanya inclou visites d'escolars als centres de producció d'aliments saludables i té una banda sonora inclosa, que l'ha composta el grup alcoià El Diluvi.

El secretari general de la Unió de Llauradors i Ramaders, Carles Peris, ha destacat que, si es consciencia els més xicotets, "quan siguen consumidors potencials tindran més clar quins són els productes de gran valor". Els escolars rebran jocs retallables i una tassa feta amb fibra de blat per a fomentar l'alimentació sana també fora del centre.

També et pot interessar

stats