Els camioners fan una valoració positiva de la reducció del peatge de l'AP-7

Les bonificacions del peatge en l'AP-7 de Peníscola a l'Hospitalet de l'Infant són ben rebudes per camioners i per conductors habituals del trajecte.

Els camioners fan una valoració positiva de la reducció del peatge de l\'AP-7
Els camioners fan una valoració positiva de la reducció del peatge de l'AP-7

Ja són efectives les bonificacions i exempcions en alguns trams de l'AP-7. Més exactament, de Peníscola a l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona).

Els més beneficiats són els transportistes de llarga distància, que en la majoria dels casos es veuen obligats a fer trajectes des de diferents punts de la Mediterrània cap a França o Alemanya. Molts han assegurat a À Punt Mèdia que aquesta bonificació farà que no agafen l'N-340, una carretera que, al pas per les comarques valencianes del nord, té una elevada taxa d'accidents. Galin, un dels transportistes, diu que guanyaran en tranquil·litat i seguretat i, a més, les empreses de transport estalviaran diners perquè en aquest tram només pagaran el 50 per cent del peatge. Un altre camioner, Pedro, veí de Novelda, ha dit: "No és el mateix haver de conduir per la 340, que és molt perillosa, que tindre la seguretat de viatjar per l'AP-7 i, si en aquest tram rebaixen el preu, està molt bé, encara que l'ideal seria ampliar els trams de la bonificació".

Per la seua part, els conductors habituals també s'han mostrat satisfets perquè estaran exempts de pagar el peatge, i això es notarà en la butxaca de les famílies de la comarca del Baix Maestrat.

No obstant, altres persones que agafen l'autopista, per exemple per a viatjar de Barcelona a València a veure familiars o amics, diuen que caldria ampliar la gratuïtat de l'AP-7 de manera total i en tots els trams, com sí que passa en la majoria de països europeus.

També et pot interessar

stats