Camioners denuncien el llançament de pedres quan circulaven per l'A-7 entre Alginet i Carlet

En total, hi ha més de deu denúncies posades en la Guàrdia Civil i els transportistes exigeixen que s'investiguen els fets i que s'actue en conseqüència

Així ha quedat la lluna d'aquest camió de Transports Mazo després de la pedrada / À Punt NTC

Diversos camioners han denunciat el llançament de pedres als seus vehicles mentre circulen per l'A-7 entre Alginet i Carlet, a la Ribera Alta.

"Alguns camioners quasi perden la vida per quatre bojos que s'han dedicat a tirar-li pedres als camions que passaven per l'autopista". És la denúncia d'un dels conductors afectats pels atacs, de l'empresa Transports Mazo, que adverteix que una de les pedres va impactar sobre el vidre del camió d'un company.

En total, hi ha posades més de deu denúncies a la Guàrdia Civil de quinze camions afectats, però "segur que n'hi ha més, perquè hi havia bastants pedres a l'autovia i, de fet, dos camions han punxat diverses rodes".

Un dels camions afectats per les pedres
Un dels camions afectats per les pedres / À Punt NTC

Els camioners exigeixen a les forces i cossos de seguretat de la zona que s'investiguen els fets i que s'actue en conseqüència. "Si això t'ha afectat, interposa la denúncia ja per a donar amb eixos vàndals que no són conscients del mal que poden generar", indiquen.

També et pot interessar

stats