Calp tanca un tram de la platja de l'Arenal-Bol després que es trencara el sistema que porta les aigües residuals

Es tracta d'una extensió de 35 metres de costa a la desembocadura del barranc del Quisi. Per prevenció s'ha prohibit el bany a la zona

Tram de la platja tancat
Tram de la platja tancat / Ajuntament de Calp

L'Ajuntament de Calp (Marina Baixa) ha tancat este dijous un tram de la platja de l'Arenal-Bol després que es produïra un trencament en el sistema d'impulsió que porta les aigües residuals fins a la depuradora, segons un comunicat del consistori. "En concret, el tram tancat, d'una extensió de 35 metres de costa, afecta la desembocadura del barranc del Quisi i per prevenció s'ha prohibit el bany a la zona, si bé els abocaments no han arribat a afectar ni l'arena de la platja ni la mar", afirma la nota de premsa, que afig que també s'ha retirat la bandera blava que oneja en este arenal.

Des de la corporació municipal s'han adoptat mesures per a poder eliminar estes aigües residuals de manera immediata. Aigües de Calp du a terme la reparació de les conduccions afectades i mitjançant camions bomba està retirant els abocaments. "S'espera que al llarg del dia d'avui finalitzen estos treballs", segons la nota de premsa.

"Gràcies a la ràpida actuació de totes les parts implicades, Aigües de Calp, la Policia Local i brigades municipals, s'ha evitat que les aigües residuals arribaren al mar, amb la qual cosa hem evitat un mal major”, ha destacat el regidor de Platges, Pere Moll.

També et pot interessar

stats