Calp tanca la platja de la Fossa per la mala qualitat de l'aigua

Les mostres preses aquest dimarts superaven els valors mínims admissibles i no és apta per al bany

La platja de la Fossa de Calp en una imatge d'arxiu
La platja de la Fossa de Calp en una imatge d'arxiu

L'Ajuntament de Calp ha tancat aquest dimecres les zones de bany de la platja de la Fossa després de detectar que en aquesta se superaven els valors mínims admissibles de qualitat de l'aigua per a permetre el bany.

La mesura s'ha pres seguint les indicacions de la Direcció General de l'Aigua de la Conselleria d'Agricultura, després de la mostra presa el 30 d'agost, per la qual cosa s'ha tancat la zona de bany a la platja i s'ha col·locat la bandera roja.

Operaris del Servei de Planificació de Recursos Hidràulics i Qualitat de les Aigües aquest mateix dimecres han fet una nova presa de mostra de l'aigua, els resultats de la qual es rebran demà.

Des de l'Ajuntament s'espera que els resultats dels mostrejos d'aquest dimecres reflectisquen valors ajustats a una qualitat de l'aigua apta per al bany i es puga tornar a obrir la platja.

A més, l'empresa concessionària del servei i gestió de l'aigua, Aigües de Calp, està duent a terme analítiques i fent el seguiment de la situació, ja que l'analítica d'Aigües de Calp del dilluns 29 d'agost no reflectia indicadors negatius.

També et pot interessar