Calp adapta les dos platges principals per a les persones amb mobilitat reduïda

La platja de la Fossa i la de l'Arenal-Bol disposen d'àrees diferenciades de bany amb vestidor, cadires i crosses amfíbies i trams de passarel·la flexible

Una de les platges adaptades per a persones amb mobilitat reduïda a Calp
Una de les platges adaptades per a persones amb mobilitat reduïda a Calp / Javier Di Iorio Ferna (Ajuntament de Calp)

Calp (Marina Alta) ja té preparades les instal·lacions de les dos platges principals, la de la Fossa i la de l'Arenal-Bol, perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir de la mar. Els arenals disposen d'àrees diferenciades de bany, especialment dotades per a atendre les necessitats de persones amb problemes de mobilitat, persones d'edat avançada i persones amb visió reduïda.

Estos punts de platja accessible se situen a la Fossa a l'altura del carrer de Llevant i a la platja de l'Arenal-Bol a l'altura del carrer d'Holanda. Les àrees estan dotades de cadires i crosses amfíbies, trams de passarel·la flexible i zona de bany adaptat i vestidor. A més, disposen de socorristes que atenen i acompanyen les persones usuàries del servei, que també poden optar per la companyia d'un familiar capacitat.

El servei estarà en funcionament des de les 11:00 fins a les 19.00 hores i els voltants disposen d'aparcaments reservats. L'horari del bany adaptat dependrà de l'horari del servei de salvament i socorrisme. Les jornades diàries seran de huit hores els mesos de juny i setembre i de deu hores els mesos de juliol i agost.

També et pot interessar

stats