CaixaBank inicia el canvi de retolació de la xarxa d'oficines de Bankia

El procés durarà nou setmanes i a la Comunitat Valenciana i Catalunya començarà dimarts.

L'antiga seu social de Bankia a València ja ha fet el canvi
L'antiga seu social de Bankia a València ja ha fet el canvi / À Punt

CaixaBank inicia aquesta setmana la unificació de la marca en la xarxa d'oficines, un procés que durarà nou setmanes en el conjunt de l'Estat, i que es duu a terme després que la setmana passada s'adaptara la imatge en els edificis corporatius de Bankia.

Segons ha informat CaixaBank, aquest dilluns iniciaran el procés de substitució de la marca Bankia en les sucursals, la qual cosa suposa el canvi de la retolació interior i exterior de tota la xarxa, així com la personalització de la imatge dels caixers.

En les comunitats autònomes on aquest dilluns és festiu, com la Comunitat Valenciana i Catalunya, l'actuació en les sucursals començarà a partir del dimarts, dia 6.

Durant la setmana passada, una vegada conclosa la fusió legal, es va dur a terme l'adaptació de la imatge de marca en els edificis corporatius, entre ells l'antiga seu social de Bankia a València i la seu operativa de Madrid, entre d'altres.

L'entitat presidida per José Ignacio Goirigolzarri i dirigida per Gonzalo Gortázar té 623.800 milions d'euros en actius totals a Espanya, un volum que la converteix en el banc més gran del mercat domèstic, amb una posició rellevant en l'àmbit europeu.

El nou grup assegura que reforça el seu lideratge en banca minorista a Espanya, amb prop de 20 milions de clients i la primera posició en la quota de mercat de tots els productes clau: depòsits (24%), crèdits (26%) i estalvi a llarg termini (29%), que inclou les assegurances d'estalvi, els fons d'inversió i els plans de pensions, segons les seues dades.

L'entitat destaca que té la xarxa d'oficines més extensa i especialitzada del sector i assenyala la seua voluntat de mantenir la proximitat amb el territori i la inclusió financera que CaixaBank i Bankia sempre han demostrat.

També et pot interessar

stats