La caiguda del proveïdor d'internet Fastly deixa sense servei webs de tot el món

À Punt també es veu afectat per aquesta fallada global, d'una hora, que impedeix l'accés a informació en les planes digitals de tot tipus

Una imatge de la caiguda
Una imatge de la caiguda / À Punt NTC
08 de juny 2021 - 12:47

Una fallada global del subministrador digital Fastly ha deixat sense servei a webs de tot el món. Webs de mitjans de comunicació, com The Guardian, The New York Times o també À Punt, que complica l'accés a informació o retransmissions en directe, però també afecta empreses com ara Amazon. Twitter, de fet, funciona parcialment i no es visualitzen les imatges. La caiguda d'aquest servei s'evidencia en un missatge d'error al tractar d'accedir a determinades parts del web o al mateix web.

La caiguda ha durat una hora. I poc abans de les 13 hores el servei s'ha anat recuperant, tant en el web d'À Punt Mèdia com en la resta de webs a nivell global, i s'ha tonat a poder accedir als continguts sense problemes.

El proveïdor Fastly assegura haver identificat la fallada i haver-la resolta. "S'ha identificat el problema i s'ha aplicat una solució", assegura la companyia en el seu web.

D'altra banda, fonts de l'Institut Nacional de Ciberseguretat (Incibe) a Espanya assenyalaven que no sembla que es tracte d'un ciberatac, sinó d'una fallada tècnica a causa d'una caiguda del distribuïdor de continguts.

També et pot interessar

stats