Cadires de rodes buides en la primera carrera València amb la Seguretat Viària

La iniciativa, organitzada per Stop Accidents i la Policia Local, busca conscienciar sobre les conseqüències dels accidents en les carreteres

Agents de la Policia Local de València i víctimes d'accidents de trànsit posen durant l'acte / À Punt NTC

Aquest matí s’ha celebrat als carrers dels barris de l’Olivereta i Patraix la primera edició de la carrera  València amb la Seguretat Viària. La iniciativa, que forma part del Circuit de Carreres Populars, està organitzada per la fundació Stop Accidents i la Policia Local, amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal. 

Es tracta d’una cita que busca conscienciar sobre les conseqüències dels accidents en les carreteres. Per a fer-ho, policies locals de València han participat espentant cadires de córrer buides amb la imatge de persones que van perdre la vida en accidents de trànsit i, així, fer-les visibles. Segons la Direcció General de Trànsit, 225 persones han perdut la vida aquest estiu al conjunt de l’estat espanyol.

El recorregut ha començat al carrer d’Énguera i ha finalitzat al pati interior de la central de la Policia Local de Tres Forques.

També et pot interessar

stats