Cabanes talla al trànsit la carretera CV-148 en direcció cap a Orpesa pel mal estat

Un informe de la Guàrdia Civil de Trànsit denuncia el deplorable estat de conservació de la via.

Cabanes talla al trànsit la carretera CV-148 en direcció cap a Orpesa pel mal estat
Cabanes talla al trànsit la carretera CV-148 en direcció cap a Orpesa pel mal estat

L’Ajuntament de Cabanes ha tallat al trànsit la carretera CV-148 de Cabanes a Orpesa per Miravet, a la comarca de la Plana Alta, després d’un informe negatiu de la Guàrdia Civil de Trànsit que denuncia el mal estat de conservació d’aquesta via. Mentre estiga tallada, el consistori recomana utilitzar una carretera alternativa, la CV-146, que uneix Cabanes amb la zona costanera.

L’alcaldessa de Cabanes, Virginia Martí, ha explicat a la ràdio d’À Punt que aquesta carretera a l’estiu “té molt de trànsit” i que no poden esperar que ocórrega qualsevol accident i “lamentar-se per no haver pres cap mesura atés el mal estat de la carretera”.

Actualment, la CV-148 pertany a tres administracions diferents: a l’Ajuntament, a la Diputació de Castelló i a la Generalitat, encara que el tram més deteriorat és municipal.

L’Ajuntament denuncia que la Generalitat i la Diputació van entregar la titularitat d’aquesta part de la via a Cabanes sense haver-lo reparat abans. Ara, el consistori no es pot fer càrrec dels costos de reparació i Virginia Martí demana a les administracions que hi intervinguen.

Una via que es volia ampliar per a connectar l’aeroport de Castelló amb Marina d’Or

La carretera CV-148 es va fer famosa arran de la construcció de l’aeroport de Castelló, ja que es volia ampliar per a connectar la infraestructura aeroportuària amb el complex Marina d’Or. Però un xicotet crustaci d’aigua dolça protegit, anomenat gambeta de Miravet, que van trobar en un avenc de la zona, va fer que en paralitzaren les obres i des d’aleshores cap administració ha invertit en aquesta carretera.

També et pot interessar

stats