Caballer FX promet un espectacle "intens de principi a fi" en la Nit del Foc

La pirotècnia vestirà de color el cel amb 2.500 ordes de foc i 6.500 unitats d'artifici en vint minuts

Un castell de focs artificials a València (arxiu)
Un castell de focs artificials a València (arxiu) / Ajuntament de València

La pirotècnia valenciana Caballer FX, encarregada de disparar la Nit del Foc de les Falles del 2024 prepara per a aquest dilluns un espectacle amb 2.500 ordes de foc, 6.500 unitats d'artificis i 1.500 quilograms de massa reglamentària. El tradicional castell de focs artificials, que té lloc la vespra de la Cremà, vestirà de llum i color el cel durant aproximadament vint minuts abans de donar pas al dia gran i últim de les festes.

L'empresa liderada per María José Lora Zamorano ha avançat en un comunicat alguns detalls sobre l'esperat esdeveniment pirotècnic, que enguany porta per títol "Ràfegues al firmament" i utilitzarà artificis d'elaboració pròpia expressament fabricats per a l'ocasió.

En aquest cas serà, segons Caballer FX, "fidel als seus dissenys, mantenint les tradicions heretades dels avantpassats". "Serà un espectacle variat i original amb un disseny acurat, digne de la ciutat de València", ha remarcat la companyia. Igualment, ha assegurat que serà "emocionant i intens de principi a fi".

Com a novetat enguany, els castells nocturns de focs artificials del programa oficial de les festes falleres han avançat l'horari a les dotze de la nit, inclosa la Nit del Foc, en lloc de ser a la una de la matinada com havia passat en anys anteriors en els dies 17 i 18 de març. A més, mantenen la ubicació en l'entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències, estrenada durant l'any passat en substitució de l'emplaçament de l'Albereda.

Pirotecnia del Mediterráneo agafa el testimoni de Caballer FX l'endemà de la Nit del Foc i tancarà el programa dels focs artificials nocturns en la Cremà de les falles de l'Ajuntament de València el 19 de març, dia gran i últim de les Falles.

També et pot interessar

stats