Busquen un home de 35 anys desaparegut des de dimarts a Quart de Poblet

Familiars i amics han organitzat diverses batudes als voltants de l’empresa on treballa i on han localitzat el seu vehicle 

Familiars i amics busquen al jove desaparegut en Quart de Poblet / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
22 de maig 2024 - 20:12 Actualitzat: 22 de maig 2024 - 21:25

Agents de les forces i cossos de seguretat busquen un home de 35 anys desaparegut la matinada de dimarts a Quart de Poblet (Horta Sud). Tal com es descriu en la fitxa de la desaparició, Pau Roig Garcia fa 1,90 m d’alçada, és de complexió prima, té els cabells negres i els ulls marrons. 

Segons han informat fonts pròximes a À Punt Notícies, la primera persona a notificar la desaparició va ser el seu cap, en adonar-se ahir que el cotxe del xic es trobava als voltants de l’empresa on treballa —el concessionari oficial Land Rover - Imperauto—, però ell no hi havia acudit a treballar. A l’interior del vehicle van trobar les claus de l’automòbil, el telèfon i dues motxilles. 

Des de dimarts, familiars i amics han organitzat diverses batudes pels voltants de Quart de Poblet, Xirivella i també per la zona universitària de València. En cas que alguna persona tinga més informació sobre Pau, demanen que es posen en contacte amb el telèfon 672614841. 

També et pot interessar

stats