Busquen un menor desaparegut després que hagen trobat sa mare desorientada a Sevilla

La dona ha manifestat haver matat el xic a Madrid i haver-se desfet del cadàver, però la veracitat del relat encara està pendent d'aclarir-se

Una imatge del menor desaparegut
Una imatge del menor desaparegut / SOS Desaparecidos

Les forces i cossos de seguretat de l'Estat busquen un menor de 13 anys d'edat veí de Morón de la Frontera (Sevilla) i que pateix una discapacitat física, després que sa mare isquera de viatge amb ell i fora localitzada a la província de Segòvia, "desorientada" i donant explicacions "inconnexes". La dona ha manifestat haver matat el xic a Madrid i haver-se desfet del cadàver, però la veracitat del relat encara està pendent d'aclarir-se.

El jove és el menor d'una família que resideix a Morón i té un germana de 18 anys. El matrimoni s'hauria separat i hauria sigut la dona qui hauria tingut la custòdia dels dos fills al començament de la separació , segons fonts policials, que estan investigant els fets amb la geolocalització dels telèfons mòbils.

La Guàrdia Civil l'hauria localitzada en una carretera de la província de Segòvia, on hauria detingut el seu cotxe, "desorientada". La dona ha donat declaracions "inconnexes" als funcionaris i hauria relatat als agents que portava amb ella el seu fill de 13 anys i que s'havia desfet d'ell llançant-lo a un contenidor.

La dona ha sigut traslladada a un centre hospitalari de Segòvia per a rebre assistència mèdica. La Guàrdia Civil ha contactat amb el pare del menor i exparella de la dona. El pare i la germana del xic haurien manifestat als agents que pensaven que el xic estava amb la mare. Per la seua banda, agents de la Policia Nacional de Morón van visitar la vivenda de la dona i haurien vist que es va desfer d'estris i que va abandonar diumenge passat a la vesprada la casa de Morón emportant-se el menor amb ella.

A partir d'ací, i sempre segons la investigació policial, haurien passat la nit del diumenge en un hotel de Talavera de la Reina (Toledo), on els dos van ser vistos i des d'on haurien prosseguit el seu viatge. La Policia Nacional ha obert una investigació per a localitzar el menor i aclarir la veracitat o no del testimoniatge de sa mare.

També et pot interessar

stats