Localitzen en bon estat l’home perdut mentre buscava bolets per Fredes

Els bombers valencians s’havien retirat després que el seu vehicle es localitzara en un municipi pròxim de Tarragona

Part dels efectius que han treballat en la recerca del veí desaparegut mentre buscava bolets
Part dels efectius que han treballat en la recerca del veí desaparegut mentre buscava bolets / Consorci de Bombers de Castelló

L’home de 72 anys del qual s’havia perdut la pista aquest dijous de vesprada, quan havia eixit a la muntanya, a la zona de Fredes, a fer bolets, ha sigut localitzat en bon estat de salut, segons han confirmat fonts del Consorci de Bombers de Castelló passada la una del migdia.

Els bombers de Castelló i els de Tarragona havien desplegat un ampli dispositiu de recerca per a localitzar aquest aficionat als bolets que s’havia perdut per les muntanyes que uneixen les dues províncies.

El seu vehicle s’havia localitzat a la província de Tarragona i a primera hora de divendres s’han retirat els efectius valencians, tant els del consorci com els bombers forestals, perquè han assumit la recerca els bombers catalans.

Tot i que no han transcendit ni les causes ni l’estat en què es troba aquest home, els bombers han confirmat a través de les xarxes socials que l'han localitzat. 

També et pot interessar

stats