Busquen un caçador de 63 anys a Catí

Els companys de caça de l'home el van perdre de vista la vesprada de diumenge.

El dispositiu de cerca va començar en la vesprada de diumenge i ha continuat a la nit
El dispositiu de cerca va començar en la vesprada de diumenge i ha continuat a la nit / Consorci de Bombers de Castelló

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló i la Guàrdia Civil busquen des de la vesprada de diumenge un caçador de 63 anys que es troba en parador desconegut al terme municipal de Catí (Alt Maestrat).

Les tasques de cerca van començar a les 18:30 hores, quan els familiars van avisar el 112 de la desaparició de l'home a la zona de la masia Safondo. Els companys de caça van donar-los l'alarma després de perdre de vista l'home i no aconseguir localitzar-lo.

Segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers, des de primera hora d'aquest dilluns han coordinat des del seu lloc de comandament avançat un gran dispositiu de 215 persones. Aquest incloïa 70 efectius procedents de diferents dotacions de bombers, 30 de la Guàrdia Civil, 15 entre Policia Autonòmica, agents mediambientals i una unitat de prevenció d'incendis, i 100 persones més entre voluntaris de Catí i personal de l’Ajuntament.

A pesar que estava previst incorporar al llarg de la jornada un helicòpter de rescat de la Generalitat, les fortes ratxes de vent ho han impedit, per la qual cosa se n'ha retardat la participació i la d'un altre helicòpter de la Guàrdia Civil fins dimarts, si les condicions meteorològiques ho permeten.

També et pot interessar

stats