Busquen tres xiquets que sa mare es va emportar sense permís d'un centre tutelat d'Aranjuez fa nou dies

La família i les forces de seguretat han difós les fotografies dels menors de cinc, set i nou anys i han fet una crida desesperada perquè els torne

Imatge dels tres xiquets desapareguts
Imatge dels tres xiquets desapareguts / sosdesaparecidos

La Unitat d'Atenció a la Família i Dona de la Policia Nacional d'Aranjuez busca, amb ajuda d'altres unitats i de la Guàrdia Civil, la dona que no va entregar els seus fills en un centre de menors de la Comunitat de Madrid en aquesta localitat el dia 15 de novembre, tal com estava estipulat.

La família i les forces de seguretat han difós les seues fotografies i han fet una crida desesperada perquè els hi torne. Els investigadors, que han fet una crida a la col·laboració ciutadana, sospiten que els xiquets —de cinc, set i nou anys— van pujar a un tren que anava cap a Còrdova, acompanyats de la progenitora.

Tant ella com el pare, que és qui ha donat la veu d'alarma, van perdre la custòdia dels fills fa un temps. Als menuts se'ls va trobar a faltar des del 14 de novembre. Aleshores sa mare tenia un permís per a estar amb ells i a la nit no els va tornar al centre on estan des que els serveis socials de la Comunitat de Madrid li van llevar la custòdia a ella i al pare en considerar que no estaven capacitats per a tindre'ls a càrrec seu.

Ara ell, el pare, havia recuperat parcialment la custòdia. Els recollia els caps de setmana i disposava d'un règim de visites continuat, no com la mare, que només els podia veure ocasionalment. S'investiga si ella se'ls ha endut en tren cap a Còrdova, on té família.

Als menuts els diuen Jonathan, Adán i Izan Cebrián Renedo. Dos d'ells necessiten medicació, un per hiperactivitat i l'altre perquè ha sigut operat recentment.

Cartell de recerca dels tres menors
Cartell de recerca dels tres menors / Sosdesparecidos

També et pot interessar

stats