Busquen a l’Olleria alguna pista de la jove desapareguda a Manuel

Els investigadors no descarten que l’home amb qui havia quedat Marta Calvo haja fugit, fins i tot, fora d’Espanya.

VÍDEO | Busquen a l’Olleria alguna pista de la jove desapareguda a Manuel
28 de novembre 2019 - 17:18

La Guàrdia Civil ha ampliat el radi de recerca de la jove desapareguda des del 7 de novembre, després d’assistir a una cita amb un home, també desaparegut, amb qui havia contactat per internet. Els agents s'han centrat aquest dijous en els registres a l’Olleria, una localitat de la Vall d’Albaida a vora 30 quilòmetres de Manuel, el municipi on es va perdre el rastre de la jove Marta Calvo. Fonts de la investigació sospiten que la jove va poder estar a l’Olleria.

De fet, el principal sospitòs de la desaparició, l’home amb qui havia quedat Marta, va tindre alquilada una casa en aquest municipi. Els agents de la Guàrdia Civil han escorcollat la vivenda durant tot el matí. Pel que fa al parador de l'home, els investigadors admeten que hauria pogut, fins i tot, eixir d’Espanya. 

El delegat del govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, va declarar ahir dimecres que la desaparició de Marta Calvo pot tindre un desenllaç “dur”. Els investigadors han analitzat durant els últims dies el domicili de l’home amb qui havia quedat la jove i el cotxe, que estava mig desballestat i amb senyals d’haver sigut netejat recentment.

 

Per a aprofundir en la investigació, des de fa alguns dies s’ha incorporat a les tasques de recerca la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil. La recerca de la jove s’ha intensificat els últims dies, fins i tot els agents de la Guàrdia Civil han rastrejat coves i pous pròxims a la localitat de la Ribera Alta on es va perdre la pista de la jove fa ja 20 dies, de moment sense cap resultat.

També et pot interessar

stats