Busquen l'exparella de la dona que vivia al pis incendiat a Albal

L'home té una orde d'allunyament en vigor de la seua parella de qui estava en tràmits de separació.

L'incendi d'Albal ha provocat nombrosos danys materials
L'incendi d'Albal ha provocat nombrosos danys materials / Consorci de Bombers

La Guàrdia Civil busca un home de 48 anys com a presumpte responsable de l'incendi i explosió posterior que es va registrar ahir en un pis d'Albal on vivia la seua exparella que, en el moment dels fets no estava allí.  L'explosió i l'incendi no han causat cap ferit, però sí nombrosos danys materials a l'edifici. 

Els fets han passat sobre les 16.30 hores de la vesprada de diumenge 29 d'abril quan es va declarar un incendi al primer pis del carrer de la Séquia de Favara, on vivia la dona amb els seus dos fills que, en el moments dels fets, no es trobaven a la vivenda perquè estaven de mudança. La dona té orde d'allunyament en vigor de la seua parella, de qui estava en tràmits de separació i de qui havia rebut amenaces. Els veïns han assegurat que havien vist l'home rondant per l'edifici moments abans de l'explosió. 

Segons el Consorci Provincial de Bombers i la Policia Local del municipi, l'incendi es va declarar en un primer pis i després ha afectat els del costat. També els vehicles que estaven aparcats al carrer. L'edifici es va desallotjar a temps. Les unitats de bombers de Catarroja, Silla, Paterna i Torrent que s'hi desplaçaren, desenrunaren la zona i acompanyaren els veïns a recollir les seues pertinences. Probablement, no podran tornar tots perquè els pisos situats a la part superior de l'edifici han quedat molt malmesos.

També et pot interessar

stats