Moren dos joves engolits per la mar al penyal d'Ifac de Calp

El grup d'especialistes en activitats subaquàtiques de la Guàrdia Civil ha trobat el cos del segon xic aquest matí

Equips de rescat buscant als joves desapareguts a Calp
Equips de rescat que busquen els joves desapareguts a Calp / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
24 d'abril 2022 - 18:16 Actualitzat: 25 d'abril 2022 - 17:08

El grup d'especialistes en activitats subaquàtiques de la Guàrdia Civil ha localitzat aquest dilluns el cos del banyista que encara estava desaparegut a la mar, a Calp (Marina Alta).

Aquest diumenge cap a les 22:20 h els agents trobaren el cos sense vida del primer dels dos banyistes que havien desaparegut al voltant de les 16:00 h, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat.

Els dos joves, de 18 i 24 anys, es van veure arrossegats pel Mediterrani. Segons fonts del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, un dels adolescents es va llançar a una zona de bany des de l'heliport del penyal d'Ifac, a dos metres d'altura, al voltant de les 16:00 hores.

L'estat de la mar va impedir que el jove poguera tornar a terra per si mateix, per la qual cosa diversos banyistes saltaren a l'aigua per a tractar d'ajudar-lo. Un d'ells, de 24 anys, tampoc va poder arribar a la costa i també va desaparéixer.

La recerca aèria del jove, que ha sigut localitzat aquest matí, es va interrompre en fer-se fosc.

Tres dies de dol a Calp

L'Ajuntament de Calp ha decretat tres dies de dol oficial per la defunció dels dos joves veïns. L'alcaldessa del municipi de la Marina Baixa, Ana María Sala, ha signat un decret pel qual s'estableixen les 72 hores de dol, del 25 al 27 d'abril, en senyal de condol i respecte, període en el qual les banderes onejaran a mitja asta en tots els edificis municipals.

A més, l'alcaldessa ha decidit suspendre tots els actes públics organitzats pel consistori a través de les seues àrees i regidories.

També et pot interessar

stats