Busquen dos homes per intent d’agressió sexual a una treballadora de l’hospital de la Vila Joiosa

L’atac va tindre lloc prop del pàrquing del centre sanitari i els companys s’han concentrat en repulsa pels fets.

Concentració en l’hospital de la Vila Joiosa
Concentració en l’hospital de la Vila Joiosa / Arxiu

La Guàrdia Civil busca dos homes per intentar agredir sexualment una treballadora de l’hospital de la Vila Joiosa, a la Marina Baixa. Els fets ocorregueren en un dels camins que condueixen a l’aparcament del centre hospitalari a última hora d’aquest dilluns, vora les 22:12 h. És la tercera agressió coneguda a la Comunitat Valenciana des que va començar 2019, després de les violacions de Callosa i Borriana

Segons informa la Guàrdia Civil d’Alacant, la dona va ser agredida quan, en acabar el seu torn de treball, estava deixant estris en el seu cotxe per a tornar a la seua ciutat de residència. Els presumptes agressors van intentar robar-li la bossa i després van intentar d’agredir-la sexualment, encara que la víctima es va resistir i va evitar que consumaren la violació. La treballadora va aconseguir telefonar el 112 i va ser atesa pels seus companys.

La dona, que ha hagut de rebre atenció psicològica, ha apuntat que els dos homes anaven amb cascos integrals i ha pogut reconéixer un tatuatge. 

La investigació està en mans de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, mentre l’equip de seguretat del centre hospitalari estudia les imatges de les càmeres per a tractar de localitzar els suposats agressors.

Concentració de repulsa 

Els companys de la dona en l’Hospital de la Vila Joiosa han dut a terme aquest dimarts una concentració de “repulsa” a les portes del centre sanitari per “atacs, desgraciadament, cada vegada més comuns cap a les dones”.

La gerent del centre, Rosa Louice Sereceda, ha explicat que la víctima va eixir de treballar a les 22:00  h i va ser assaltada en un camí “una mica allunyat”, ja que va incorporar-se al seu lloc a les 15:00  h i no va trobar lloc en l’aparcament de l’hospital. 

En haver ocorregut l’agressió al final de la jornada laboral, segons la gerent, es considera un fet in itinere i la Conselleria de Sanitat “donarà suport a la treballadora en tot”.

També et pot interessar

stats