Busquen dues persones desaparegudes, a Morella i Callosa d'en Sarrià

Han trobat el cotxe a quatre quilòmetres de casa, arrossegat per l'aigua del riu de Guadalest.

Imatge de la zona entre Callosa d'en Sarrià i el Castell de Guadalest on es busca un home que està desaparegut
Imatge de la zona entre Callosa d'en Sarrià i el Castell de Guadalest on es busca un home que està desaparegut / À Punt NTC.El pas del temporal per la Comunitat Valenciana ha deixat tres víctimes mortals, una a Gandia i una altra a Moixent, les dues per hipotèrmia, s'investiguen les causes de la mort d'una tercera a Carcaixent. A més, busquen un home d'Altea entre Callosa d'en Sarrià i el Castell de Guadalest. Han trobat el cotxe a quatre quilòmetres de sa casa, arrossegat per l'aigua del riu de Guadalest. 

També es busca una persona a Morella (Ports) que ha eixit aquest dimarts al matí en la zona del mas de la Basseta.  Tot i que en un principi els bombers han informat que ha sigut localitzat després de patir un accident mentre caminava posteriorment el Consorci de Bombers de Castelló ha corregit i ha assenyalat que es tracta d'un familiar que havia eixit a buscar al desaparegut. 

Efectius d'emergències i bombers s'han mobilitzar per a rescatar cinc persones incomunicades i sense aliments a Bocairent (Vall d'Albaida) a conseqüència del temporal. L'helicòpter V-1 s'ha mobilitzat a la localitat per a rescatar els cinc afectats, amb la col·laboració del Consorci Provincial de Bombers de València, informa el Centre de Coordinació d'Emergències 112 en Twitter.

Dues víctimes

La primera víctima mortal del temporal era de Gandia, una dona de 54 anys que dormia al ras en un parc prop de l'estació. Pel que sembla, tant ella com el marit van rebutjar passar la nit a cobert. Els serveis municipals els havien insistit i, davant de la negativa, els van facilitar mantes i menjar, com contava Nacho Arnau.

A Moixent, el mort és un home de 71 anys. De vesprada el van trobar estés al carrer damunt de la neu, en una zona de difícil accés. El van traslladar al centre de salut del municipi amb símptomes d'hipotèrmia, però va morir poc després.

A més, una xiqueta de 6 anys de València continua hospitalitzada després de rebre el colp de part d'una cornisa, i a Llíria un veí també està ferit per la mateixa causa. 

A la resta d'Espanya el temporal ens deixa dos morts més. Un home que van atropellar diumenge a Astúries quan havia eixit del cotxe per a posar les cadenes, i un veí del poble de Pedro Bernardo (Àvila), a qui li va caure una teula al damunt. A més, hi ha almenys quatre ferits i una persona desapareguda, que hauria caigut a la mar a la desembocadura del riu Besòs.

També et pot interessar

stats