Busquen dos de les claus del monestir de la Santa Faç

El bisbat i l’Ajuntament d'Alacant continuen fent gestions perquè el monestir torne a estar ocupat per les monges clarisses.

VÍDEO | Busquen dos de les claus del monestir de la Santa Faç

L'eixida sobtada de les monges clarisses de la Santa Faç d'Alacant ha generat dubtes al voltant del parador de les dues claus que obrin el cambril que guarda la relíquia.

Aquestes dues claus, i les altres dues que custodia l'Ajuntament, són les quatre que es necessiten per a obrir el cambril el dia de la Santa Faç. Amb la marxa de les religioses, dissabte, està per confimar on estan guardades.

Durant 500 anys, les monges de l'orde de les clarisses han sigut les encarregades de custodiar la relíquia, però les quatre que hi quedaven abandonaren el convent aquest dissabte per raons d'organització interna, segons van assegurar les religioses en un comunicat.

D'altra banda, el bisbat i l'Ajuntament continuen fent gestions per a intentar que el monestir de la Santa Faç torne a estar ocupat per un orde religiós. Segons ha pogut saber À Punt, el bisbe està buscant religioses que vulguen anar a la Santa Faç.

També et pot interessar

stats