Burjassot esdevé la meca de l’esmorzar durant un mes

El consistori organitza el  I Concurs al Millor Esmorzar amb la articipació de 24 establiments hostalers

Mapa dels esmorzars de Burjassot
Mapa dels esmorzars de Burjassot / Marta Pascual

Burjassot (Horta Nord) esdevindrà del 9 al 28 d’abril, vora tres setmanes, la nova meca de l’esmorzar. El motiu no és un altre que la nova campanya per part de la Regidoria de Comerç a través de CEMEF que busca dinamitzar l’hostaleria local alhora que es fomenta aquesta tradició tan valenciana. 

En el I Concurs al Millor Esmorzar de Burjassot competeixen 24 establiments, bars i cafeteries amb la seua candidatura d’esmorzar per un preu de 7,5 euros. El menú inclou l’entrepà, la beguda, el café i el gasto de taula (cacaus, olives, etcètera). Destaquen les especialitats de la casa, que van del clàssic Serranito a l’innovador Pollazo, que només es podran tastar entre les 9 i les 11 del matí. Si no, ja no seria un esmorzar. 

Aquest concurs té un doble premi per a les persones aficionades al bon menjar que hi participen: tastar delícies gastronòmiques burjassoteres i entrar en concurs d’un dels tres sopars valorats en 50 euros. Els establiments facilitaran les cartilles del concurs i les segellaran quan es faça la comanda. Una vegada s’hagen tastat tres esmorzars i s’haja votat pel favorit, s’ha de depositar la cartilla en una urna a l’Ajuntament abans del 3 de maig. 

El bar o restaurant que més vots sume rebrà un guardó del consistori que acredite la seua victòria en aquesta primera edició del Concurs al Millor Esmorzar de Burjassot.

També et pot interessar

stats