Bunyol acollirà la nova oficina comarcal de la Diputació a la Foia

La Diputació desplega un projecte d'oficines a altres municipis, com Utiel, Llíria, Ontinyent, Sagunt, Gandia, Xàtiva, Xiva i Aiora

Bunyol acull una nova oficina comarcal de la Diputació
Bunyol acull una nova oficina comarcal de la Diputació / Diputació de València

Bunyol serà la seu d’una nova oficina comarcal de la Diputació de València en la comarca de la Foia. L’objectiu d’aquest espai, que es vol obrir en un entorn cèntric i accessible, és acostar encara més la corporació al veïnat de les poblacions de la zona. 

Entre els serveis que es volen acostar a la ciutadania està el de gestió tributària o l'assistència als ajuntaments de professionals com arquitectes, enginyers i tècnics de l’administració general.

Precisament aquest divendres la diputada de Comarcalització, Natàlia Enguix, i la diputada d’Infraestructures, Reme Mazzolari, han visitat diversos emplaçaments per estudiar quin és més adequat per al projecte, al costat de l'alcaldessa, Virginia Sanz. L'alcaldessa ha mostrat satisfacció per aquesta decisió, ja que “Bunyol vol ser capital de comarca amb majúscules”, segons Sanz.

Enguix ha visitat també Utiel, on la Diputació té previst igualment instal·lar una oficina comarcal que amplie els serveis que presta als municipis en la gestió tributària. Les oficines d'Utiel i Bunyol formen part del projecte que pretén implantar instal·lacions provincials d'atenció als ajuntaments i els ciutadans a Llíria (Camp de Túria), Ontinyent (Vall d'Albaida), Sagunt (Camp de Morvedre), Gandia (Safor), Xàtiva (Costera), Xiva (Foia de Bunyol) i Aiora, entre altres municipis.

També et pot interessar

stats