El brot de covid a la residència El Collet de Benicarló suma 4 contagis més i afecta 34 persones

Els contagiats ara són 18 treballadors i 16 residents i usuaris del centre de dia, que presenten símptomes lleus

Els exteriors de la residència El Collet de Benicarló
Els exteriors de la residència El Collet de Benicarló / Google Maps

El brot de coronavirus registrat a la residència El Collet de Benicarló (Baix Maestrat) la setmana passada suma 4 contagis més, tots entre residents, i afecta ja 34 persones. Aquests casos s'han detectat arran del nou cribratge que es va fer dimarts al centre.

Ara mateix el nombre de residents i usuaris del centre de dia positius és de 16 (tots amb simptomatologia lleu), mentre que la plantilla es manté en els 18 positius.

A les persones residents, moltes majors dependents, les han aïllades i als usuaris del centre de dia els han traslladat als seus domicilis. La unitat d'hospitalització a domicili de l'Hospital de Vinaròs s'encarrega de l'atenció dels residents contagiats.

Cal destacar que l'Ajuntament de Benicarló va confirmar dilluns la mort per covid d'un resident a la residència de majors El Collet. El consistori lamenta la mort i mostra tot el seu respecte i condol a la família.

Per la seua banda, la presidenta de l'Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (Oacse), Gemma Cerdà, ha reiterat l'agraïment a tota la plantilla "per la predisposició i la implicació a l'hora de cobrir els torns de treball".

També et pot interessar

stats