El brot de Benicàssim s'eleva a 59 casos

La Conselleria de Sanitat notifica un nou brot d'origen educatiu a a Mislata, amb 13 positius i dos més a Betxí i Guadassuar, amb 10 contagis cadascun

Personal sanitari de Creu Roja trau sang d'un dit a una persona per a realitzar el test ràpid de detecció d'anticossos
Personal sanitari de la Creu Roja trau sang d'un dit a una persona per a fer el test ràpid de detecció d'anticossos / Ricardo Rubio (Europa Press)

El brot de Benicàssim s'ha elevat a 59 casos i ja és el més nombrós de la Comunitat Valenciana, segons ha informat aquest dilluns la Conselleria de Sanitat. 43 són primers casos i 16 són secundaris (familiars). La majoria s'han originat en la franja d'edat de 15 a 25 anys.

La Conselleria de Sanitat ha detectat també tre snous brots de més de deu contagiats a la Comunitat Valenciana des de l'última actualització del divendres. El més nombrós s'ubica a Mislata, a la comarca de l'Horta, amb 13 casos en l'àmbit educatiu.

Segons el recompte diari d'aquest dilluns, els altres dos focus tenen deu positius cadascun i es localitzen a Betxí, a la comarca de la Plana Baixa, i a Guadassuar, a la Ribera Alta, els dos d'origen social. Tots fan un total de 33 nous contagis.

 

També et pot interessar

stats