Bromera inaugura nova seu

L’editorial estrena instal·lacions amb magatzem i nau logística, espais multifuncionals, oficines i terrassa.

Imatge del nou magatzem de Bromera
Imatge del nou magatzem de Bromera

L’editorial Bromera ha estrenat la nova seu al polígon industrial el Pla d’Alzira, a la Ribera Alta, amb unes instal·lacions que comptem amb magatzem i nau logística, espais multifuncionals, oficines i terrassa. La nova seu tindrà capacitat per a 7.700 palets, quantitat que duplica pràcticament la capacitat d’emmagatzematge de l’anterior.

L’editor i fundador de Bromera, Josep Gregori, s’ha mostrat molt satisfet amb el nou edifici, ja que es tracta d’unes instal·lacions fetes a mida per a les necessitats de l’editorial. “A més de respondre a les exigències d’emmagatzematge que requereix un fons viu com el nostre, amb cap títol descatalogat, les millores són nombroses i notables”. Entre aquestes ha destacat la climatització eficient, les plaques solars d’autoconsum, l’aïllament acústic, una millor gestió de residus, el jardí i les zones d’esbarjo i un aparcament ampli que “faciliten les tasques dels vora 50 professionals que hi treballen cada dia”.

L’editorial, amb 32 anys d’història, publica anualment més de 200 novetats, que han conformat al llarg del temps un catàleg editorial de 4.000 títols.

També et pot interessar

stats