Brigadistes forestals de Vaersa es concentren en defensa de seixanta ocupacions

La protesta, convocada per UGT, busca defendre el manteniment dels serveis forestals del Medi Natural Valencià.

Imatge de l'incendi a Bicorb l'agost de 2019
Imatge de l'incendi a Bicorb l'agost de 2019 / Bombers forestals GV

Brigadistes forestals del Pla de Desenvolupament Rural (PDR) de l'empresa pública Vaersa es concentren aquest dilluns enfront del Palau de la Generalitat per a "la defensa de seixanta llocs de treball", segons ha informat UGT, el sindicat majoritari en l'empresa.

La concentració, convocada a la plaça Manises de València entre les 11:00 i les 13:00 hores, també demana el "manteniment dels serveis forestals del Medi Natural Valencià, assegurant la continuïtat de les brigades PDR".

En aquesta línia, els brigadistes reclamen que no es produïsquen acomiadaments ni cessaments de persona el dia 30 de juny de 2020. Després d'una reunió entre representants dels brigadistes i el subsecretari de la Conselleria d'Agricultura, Alfonso Puncel, se'ls va informar que s'evitarien els acomiadaments del personal de les brigades PDR anunciats.

Segons ha explicat el sindicat, encara no s'han realitzat "els tràmits administratius i pressupostaris que permeten la pròrroga del personal." Com a conseqüència, des d'UGT s'ha decidit mantindre la convocatòria per a aconseguir que l'acord assolit amb la conselleria quede plasmat en un document de pròrroga.

També et pot interessar

stats