La brigada científica tornarà a analitzar el mòbil i la tauleta de Miguel López

L'advocat del sospitós de matar la vídua de l'expresident de la CAM es nega a entregar les claus per a accedir als documents.

L'advocat de Miguel López entra als jutjats d'Alacant acompanyat del seu pèrit en informàtica
L'advocat de Miguel López entra als jutjats d'Alacant acompanyat del seu pèrit en informàtica / Ismael Varó

El titular del jutjat d'instrucció núm. 7 d'Alacant, que investiga la mort violenta de María del Carmen Martínez ha lliurat aquest matí a la policia de criminalística de Madrid el telèfon mòbil i la tauleta de Miguel López, el gendre de la víctima i principal sospitós del crim. Els agents de la Brigada Científica de la Policia Nacional utilitzaran una màquina nova molt sofisticada anomenada Cellebritie, per a accedir a la còpia de seguretat dels dispositius (un Iphone i un Ipad) i als documents guardats en un núvol d'internet. 

Javier Sánchez, advocat de Miguel López, s'ha negat a entregar la direcció de correu electrònic i la contra-senya, segons consta en l'acta judicial. Una negativa emparada per la llei perquè considera que no és d'interès per al seu client.

A l'eixida de la diligència judicial practicada este matí al jutjat d'instrucció, Sánchez ha mostrat la seua sorpresa perquè els dos dispositius electrònics van quedar sense precintar després que n'analitzaren el contingut a la Prefectura Superior de la Policia Nacional de València.

A la vista de totes les diligències i proves practicades, el jutge haurà de decidir si arxiva el cas o si obri un acte de processament contra Miguel López. Cas que es tirara endavant, seria un jutjat popular qui en dictara el veredicte. 

La vídua de l'expresident de la CAM, María del Carmen Martínez, va morir de dos tirs en un negoci de cotxes de la família al desembre del 2016. El seu gendre va ser detingut el 8 de febrer del 2017 com a principal sospitós i va entrar en presó. El 20 de març del 2017, va eixir en llibertat provisional després d'haver pagat 150.000 euros. López ha mantingut la seua innocència en tot moment.

També et pot interessar

stats