Els bous, a un pas de tornar a Villena

L'Ajuntament encara no ha autoritzat l'esdeveniment, però la penya taurina ja està venent les entrades.

Membres de la penya taurina a la plaça de bous de Villena
Membres de la penya taurina a la plaça de bous de Villena / Arxiu

A Villena, després de quasi cinc anys sense bous, es planteja una polèmica per la celebració d’una correguda de bous el 7 de setembre. L’Ajuntament, de moment, no ha autoritzat l’esdeveniment i la pròxima junta de govern haurà d’aprovar o rebutjar la cessió de la plaça.

Els taurins donen per fet que se celebrarà la correguda. De fet, ja n'han divulgat el cartell i hi estan venent les entrades, tot i que encara han d’esperar a la votació que tindrà lloc el dilluns 2 de setembre en la junta de govern. “En la roda de premsa que es va fer per a presentar el cartell, el mateix empresari ha dit que tot continua avant. Ni més, ni menys”, ha emfatitzat Juan Gómez, membre de la penya taurina.

Els antitaurins insisteixen en el fet que la plaça no reuneix les condicions que estableix la llei d’espectacles taurins, i que les deficiències no es podran arreglar en cinc dies.

Per la seua banda, el consistori recomana no comprar les entrades fins que s'aprove oficialment l'espectacle. En cas que la celebració taurina finalment es duga a terme, la Plataforma Animalista de Villena ha anunciat una manifestació eixe mateix dia per a lluitar contra el maltractament animal.

També et pot interessar

stats