Borriana coordina tots els serveis sanitaris per a la celebració de l'Arenal Sound

El festival tindrà lloc a la platja de la localitat de la Plana Baixa de l'1 al 6 d'agost

Imatge d'una edició passada de l'Arenal Sound
Imatge d'una edició passada de l'Arenal Sound / Europa Press

L'Ajuntament de Borriana (Plana Baixa) s'ha reunit aquest dimarts per a coordinar tots els serveis sanitaris disposats per a la celebració de l'Arenal Sound 2023, que tindrà lloc a la platja de la localitat de l'1 al 6 d'agost. L'objectiu és acoblar els serveis públics amb els establits per l'organització del festival per a així garantir la màxima seguretat dels assistents a l'esdeveniment.

La regidora de Sanitat i Salut, Eva Suárez, i el cinqué tinent d'alcalde i regidor de Via Pública i Poblats Marítims, Mario Trullen, han mantingut una reunió amb les persones al capdavant de la Comissió d'Igualtat de l'Hospital la Plana, els centres de salut de Borriana i responsables de l'Arenal Sound per a organitzar els dispositius sanitaris que s'activaran durant la setmana del festival. Els directius i directives de cada centre han mostrat la seua gratitud per formar part del comité organitzador del servei sanitari.

En la reunió s'han presentat els diferents punts sanitaris, ampliats per l'organització de l'Arenal Sound a petició del consistori, que se situaran en els càmpings. Cadascun tindrà una unitat de suport vital bàsic, un metge i un tècnic les 24 hores del dia. A més, s'han disposat metges de reforç des del dimarts 1 d'agost fins al dilluns 7 d'agost.

L'horari del Centre Auxiliar del Grau serà de 8:00 a 20:00 hores i, a partir d’aquesta hora, s'atendrà a través d'urgències en el Centre de Salut 1. D'altra banda, els punts violetes estaran integrats per personal especialitzat i s'instal·laran dins del recinte, al passeig marítim i al càmping de la Malva-rosa.

També et pot interessar

stats