Borriana comença el dia amb un OVNI estavellat en un dels seus carrers

Es tracta d'una iniciativa artística de la Falla Societat Cardenal Tarancón vinculada a la celebració de les Creus de Maig

Un objecte en forma de d’OVNI s'ha estavellat en un carrer de Borriana

Un objecte en forma d’ovni s'ha estavellat aquest dijous a la matinada al carrer Maria Teresa de Calcuta de Borriana, una via paral·lela a l'avinguda Cardenal Vicente Enrique Tarancón. Al llarg del matí, veïns i curiosos s'han apropat fins al lloc per a conéixer la naturalesa del succés.

En realitat, es tracta d'una iniciativa artística de la Falla Societat Cardenal Tarancón vinculada a la pròxima celebració de les Creus de Maig. El seu autor, Juan Poré ha explicat que la finalitat de l’obra és fer un reclam perquè la gent acudisca al poble per a veure la festivitat. 

Tal com ha destacat la falla, l'ovni és una peça decorativa que està relacionada amb el sistema solar i està destinada a la decoració de la creu infantil.  

Entre una muntanya d'enderrocs, l’obra apunta el que sembla "un estrany objecte de l'espai". L’impacte simula haver causat desperfectes en els vehicles aparcats, especialment una motocicleta, que sembla haver quedat destrossada.

També et pot interessar

stats