Borriana celebra la Festa de les Famílies Diverses

L’acte, que s’emmarca en la prèvia de l'Orgull LGTBIQ, l’han organitzat l’Ajuntament, el col·lectiu QueerFest, CCOO i l’Associació de Famílies LGTBI de Castelló

Aquesta jornada festiva busca teixir complicitats i reivindicar més visibilitat per a realitats més diverses

Les celebracions prèvies al dia de l’Orgull LGTBIQ+, el 28 de juny, omplin de color i reivindicació el País Valencià durant tot el mes. A Borriana, l’Ajuntament ha organitzat les jornades "Celebrem la diversitat" per a visibilitzar les diferents experiències que se situen fora del cisheteropatriarcat.

Aquest diumenge, juntament amb el col·lectiu QueerFest, CCOO i l’Associació de Famílies LGTBI de Castelló, el consistori ha celebrat la Festa de les Famílies Diverses en l'antic càmping de l'Arenal, un matí de tallers, jocs i concursos per a recordar que el model tradicional de família evoluciona i que cada vegada és més variat. 

Aquesta jornada festiva busca teixir complicitats i reivindicar més visibilitat per a realitats que van més enllà de la dissidència afectivosexual i de gènere. Així, també han col·laborat l’Espai Autisme Borriana, Tòtem, Genis Lectors i l'Associació Nova Infància d'acolliment familiar.

També et pot interessar

stats