Les bonificacions del peatge a l'AP-7 s'ampliaran de Vinaròs a Torreblanca

El Govern d'Espanya ha anunciat el compromís d'ampliar fins a Torreblanca les bonificacions als camions que circulen per l'AP-7.

Els camions que circulen de Peníscola a Vinaròs podran agafar l'AP-7 i pagaran només el 50% del peatge
Els camions que circulen de Peníscola a Vinaròs podran agafar l'AP-7 i pagaran només el 50% del peatge

Des de la Subdelegació del Govern de Castelló han confirmat a À Punt Mèdia que, abans que acabe l'any, s'ampliaran les bonificacions entre Peníscola i Torreblanca. El govern central ha anunciat aquest compromís per a donar resposta a les reivindicacions dels ajuntaments i els transportistes.

A banda, a partir de demà mateix, els camions que circulen per la nacional 340 entre Peníscola, el Baix Maestrat, i l'Hospitalet de l'Infant, ja a Tarragona, es podran desviar per l'AP-7 i pagar només el 50 per cent del peatge. La mesura entrarà en vigor aquest diumenge, després que el divendres passat s'aprovara en el Consell de Ministres.

Quan s'aprove l'ampliació fins a Torreblanca el benefici per als transportistes serà encara major. Els camioners podran circular més de 40 quilòmetres d'autopista a les comarques de Castelló, pagant només la meitat del peatge. A més, evitaran agafar l'N-340 que té un risc elevat d'accidents de trànsit, sobretot en els anomenats punts negres.

També et pot interessar

stats