Les bonificacions de l'AP-7 per al trànsit pesat s'ampliaran fins a Torreblanca

Ábalos anuncia la licitació de la millora i ampliació de la carretera N-238 Ulldecona-Vinaròs per a connectar amb l'autopista quan s'allibere.

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha anunciat bonificacions de l'AP-7 per al trànsit pesat
El ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha anunciat bonificacions de l'AP-7 per al trànsit pesat / Europa Press

El ministre de Foment, José Luis Ábalos ha anunciat l'ampliació de les bonificacions de l'AP-7 per al trànsit pesat fins a Torreblanca. També ha avançat la licitació de la millora i ampliació de la carretera N-238 Ulldecona-Vinaròs per a connectar amb l'autopista quan s'allibere, per un import de 13 milions d'euros. 

Ábalos ha explicat que un decret permetrà que aquestes bonificacions, que fins ara arribaven fins a Peníscola, s'allarguen fins a Torreblanca i puguen començar ja al febrer.

El ministre ha explicat que aquest divendres, amb la fi del pagament del peatge a l'AP-1 a Burgos, "es comprovarà el compromís del govern" amb la finalitat de les concessions de les autopistes. "L'època de les pròrrogues sistemàtiques que perpetuaven les desigualtats ha acabat", ha dit.

Una vegada presa la decisió de no tornar a licitar les concessions en altres autopistes com l'AP-7, ha precisat Ábalos, "s'ha estat analitzant l'ampliació de les bonificacions de l'AP-7 a Catalunya". 

Millores de connnectivitat

Quant a les mesures que es prendran quan s'allibere el peatge de l'AP-7, a la fi de 2019, el ministre ha assegurat que el dia 5 de desembre es reunirà el grup de treball per a estudiar les millores de connectivitat.

També et pot interessar

stats