Els bombers rescaten huit persones atrapades per un incendi a Benicàssim

L'edifici s'ha desallotjat; un home i una dona hi han resultat ferits

Actuació dels bombers a l'incendi de Benicàssim
Actuació dels bombers en l'incendi de Benicàssim / Consorci Provincial de Bombers de Castelló (@SIAB_Castellon)

Cap a les dues i mitja de la matinada d'aquest diumenge s'ha declarat un incendi en un immoble de l'avinguda de Barcelona de Benicàssim (Plana Alta) que ha obligat els bombers de la Diputació de Castelló a rescatar huit persones que havien quedat atrapades a les plantes superiors de l'edifici.

El foc ha afectat totalment el pis de la sisena planta i la terrassa del seté. Tot el veïnat de l'edifici ha sigut desallotjat. Un home i una dona, habitants del pis on s'ha iniciat l'incendi, han resultat ferits i una unitat del SAMU els ha traslladat a l'hospital. El personal sanitari també ha atés in situ tres bombers que participaven en l'operatiu, que en trobar-se millor s'han reincorporat a les tasques d'extinció.

Les flames les han extingides al voltant de les 6:30 hores. En les tasques han participat quatre unitats de bombers de la Diputació de Castelló, una dotació de bombers de l'Àrea de Seguretat Pública i Emergències de l'Ajuntament de Castelló de la Plana i efectius de la Policia Local, la Guàrdia Civil i mitjans sanitaris de la Conselleria de Sanitat Universal.

També et pot interessar

stats