Els bombers rescaten del foc un home de 25 anys al Pilar de la Foradada

L'incendi s'ha declarat de matinada en una caseta de llum abandonada.

Els bombers rescaten del foc un home de 25 anys al Pilar de la Foradada
Els bombers rescaten del foc un home de 25 anys al Pilar de la Foradada

Els efectius del parc de bombers de Torrevella han rescatat del foc, aquest dijous de matinada, un jove que s'havia refugiat a dormir en una caseta de la llum abandonada. Cap a les 00:40 hores, una telefonada els avisava que hi havia foc en un habitatge, al terme municipal del Pilar de la Foradada, al Baix Segura. En arribar, han comprovat que no era una casa sinó una sala de comptadors en desús, ubicada prop de l'embassament de la Pedrera.

Dins, envoltat de flames, van trobar un home de 25 anys, amb la roba fumejant i defallit. Els bombers el van traure a l'exterior, on l'atengué el Samu i el traslladaren a l'Hospital de Torrevella. Havia inhalat bastant fum i tenia cremades en el cos. Sembla que és d'origen magribí i que s'havia refugiat a la caseta per a passar la nit.

Una volta fora, quan ha recuperat la consciència, ha dit als bombers que era possible que dins hi haguera una altra persona, però no hi han trobat ningú. L'extinció del foc ha sigut llarga i ha finalitzat a les tres de la matinada. En la intervenció s'ha mobilitzat una dotació del parc de bombers de Torrevella, amb nou efectius i tres vehicles.

També et pot interessar

stats