Els bombers rescaten 8 persones, entre elles un nadó, en un incendi a Alacant

El foc es va localitzar en la tercera planta d'un edifici i deu persones han sigut assistides per fum.

Els bombers d'Alacant rescaten huit persones d'un incendi en un habitatge
Els bombers d'Alacant rescaten huit persones d'un incendi en un habitatge / Ajuntament d'Alacant

Els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant (Speis) van rescatar la nit de divendres huit persones, entre elles un nadó i una menor de 9 anys, d'un incendi declarat en un habitatge de la ciutat d'Alacant. Deu persones més van resultar ferides per inhalació de fum i van ser ateses pels serveis sanitaris, sense que es produïra cap trasllat a l'hospital.

L'Speis va rebre l'avís a les 23:15 hores i fins al lloc dels fets es va desplaçar un operatiu amb quinze bombers, dos vehicles escala i la bomba urbana pesada i lleugera, dues ambulàncies SVB i una SAMU, quatre patrulles de la Policia Local i algunes de la Policia Nacional.

El foc es va localitzar en una vivenda de la tercera planta i el fum es va propagar ràpidament fins afectar les plantes dels pisos superiors. Els indicis apunten que l'incendi es podria haver originat per un ciri encés. Les tasques d'extinció es van allargar més d'una hora i mitja i, una vegada finalitzades, els inquilins van poder tornar als seus habitatges, a excepció del pis incendiat, que presenta danys de consideració, i el superior, pel fum.

També et pot interessar

stats