Els bombers del parc de Gandia, campions del món en el World Rescue Challenge a Luxemburg

A més, han sigut primers en equip tècnic, segons en millor equip mèdic, maniobra ràpida i complexa i tercers en comandament

L'equip del parc de Gandia, campió del món a Luxemburg
L'equip del parc de Gandia, campió del món a Luxemburg / Consorci Provincial de Bombers de València

L'equip de bombers del parc de Gandia (Safor) s'ha proclamat campió del món en la categoria general del World Rescue Challenge, el campionat del món d'excarceració i trauma, que s'ha celebrat del 6 en 11 de setembre a Luxemburg.

A més, l'equip també ha quedat campió com a millor equip tècnic, segon com a equip mèdic, segon també per maniobra ràpida i complexa, i tercers en comandament.

Al mundial també ha assistit la presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València, Maria Josep Amigó, per a donar suport als membres de l'equip en les diferents proves. Amigó ha compartit impressions amb diferents autoritats, com la presidenta de seguretat de Renault i el president de Navarra, l'Associació Nacional de Rescats dels Estats Units.

Josep Monforte, membre de l'equip tècnic del parc de bombers de Gandia, ha assegurat després de la competició que aquest tipus d'esdeveniments formatius, més enllà del concurs, permeten aprendre les tècniques d'altres professionals del món.

Aquest equip també ha sigut diverses vegades campió d'Espanya i subcampió al mundial de Sud-àfrica de 2018.

També et pot interessar

stats