Els bombers intervenen la Nit de Nadal en sis incendis, dos accidents de trànsit i el rescat de dos senderistes

Un dels sinistres atesos pels bombers va passar a Algar de Palància, després de bolcar un cotxe amb cinc ocupants, tres menors i dos adults

Accident de trànsit a Algar de Palància
Accident de trànsit a Algar de Palància / Consorci Provincial de Bombers de València

Efectius de bombers han intervingut en sis incendis –cinc dels quals en habitatges i un en un vehicle–, dos accidents de trànsit i un rescat de senderistes durant la Nit de Nadal a la Comunitat Valenciana, segons han informat els respectius consorcis en les xarxes socials.

A la província de València, els bombers han intervingut en dos incendis d'habitatges durant la matinada a les poblacions de Benifairó de la Valldigna i Oliva, sense persones afectades.

A més, també han atés un accident de trànsit a Algar de Palància, després de bolcar un cotxe amb cinc ocupants –tres menors i dos adults–, on van haver d'excarcerar una dona, i un altre sinistre de circumstàncies similars al camí Vell de Terol, a Sagunt.

D'altra banda, el Grup de Rescat GERA del Consorci Provincial de Bombers de València ha rescatat durant la nit de divendres dos senderistes que s'havien perdut al terme municipal de Tavernes de la Valldigna.

A la província de Castelló, des de la matinada de divendres fins a les 14 hores d'aquest dissabte de Nadal, els bombers del Consorci han intervingut en l'incendi d'un vehicle a Benicàssim, en l'incendi d'un habitatge a Betxí que ha afectat la caldera i la calefacció i en altres dos incendis en vegetació de jardins d'habitatges a Benicàssim i Peníscola.

També et pot interessar

stats